Syksyn lempeää tunnelmaa sisustukseen

Syksyn lempeää tunnelmaa sisustukseen

Monesti kodin sisustusta päivitetään vuodenaikojen mukaan. Kun kesällä kaivataan kepeitä värejä ja raikkautta, loppukesästä ja alkusyksystä kodin sisustusta voi valmistella syksyn lempeään tunnelmaan. Inspiraation lähteenä tekstiilikuoseissamme on useimmiten luonto sen eri muodoissaan. Tekstiileillä onkin helppo päivittää sisustusta kuhunkin vuodenaikaan ja tuoda luonnon kauneus kotiin. Näyttävät sisustusesineet, kuten maljakot sesongin kukkien kera, täydentävät upeasti tekstiilikuosien kauneutta. 


Syksyn kukkaloisto hehkuu Japaninhortensia-kuosissa.

Luonnon inspiroimat uutuudet

Luonto on meille ainainen inspiraation lähde. Vuodenajasta toiseen se tarjoaa ravintoa ruumiillemme ja iloa silmillemme. Vuoden 2021 syksyn kuoseissamme esiintyy kukkia täydessä kukoistuksessaan, syötävän aidoilta näyttäviä hedelmiä ja pohjoista rauhaa huokuvia peltoja – luontoa rikkaine väreineen. Syksyn mallistoissa annamme luonnon koskettaa ja palaamme syvälle juurillemme. 


Vilja vie ajatukset tuulessa huojuville kullanruskeille viljapelloille ja ihastuttaa graafisella mutta pehmeälinjaisella tyylillään. Luonnon antimia herkullisesti kuvaava Luumu täydentää tyylikkäästi syksyistä sisustusta. Japaninhortensia sekä Fantasia huokuvat loppukesän puutarhan tunnelmaa ja tuovat kotiin upean kukkaloiston.

Pehmeää viihtyisyyttä koristetyynyillä

Kaikista syksyn uutuuskokoelmistamme löytyy tyynynpäällisiä, joilla saa muutettua kodin ilmettä hetkessä ja luotua kodikasta tunnelmaa. Sisustus kaipaa tekstiilien pehmeyttä ja mikä sen parempi tapa tuoda kauniita kuoseja kotiin, kuin ihastuttavat koristetyynyt. Yhdistele erilaisia tyynynpäällisiä rohkeasti ja luo juuri oma tunnelmasi.

Syksyn tullen on ihana käpertyä viettämään koti-iltaa runsaan tyynypinon ja torkkuviltin kera


Tutustu Luumu-kokoelmaan. 

Laadukkaat sisätyynyt korostavat kuosien kauneutta

Jotta koristetyynyt ja niiden kauniit kuosit pääsevät oikeuksiinsa, kannattaa myös sisätyynyjen valintaan kiinnittää huomiota. Sisätyynyn on hyvä olla hieman tyynynpäällistä reilumpi, jotta tyyny näyttää muhkealta eikä kulmiin ja reunoihin jää tyhjää tilaa. Laadukkaat sisätyynymme on mitoitettu Pentikin tyynynpäällisille sopivaksi. 45x45 cm kokoisille tyynynpäällisille sopii täydellisesti 48x48 cm kokoinen sisätyyny ja 43x43 cm tyynynpäällisille 45x45 cm kokoinen sisätyyny. Löydät sisätyynyt täältä.


Tutustu Fantasia-kokoelmaan.