Kirsikkapuisto - Vaaleanpunainen viettelys

Kirsikkapuisto - Vaaleanpunainen viettelys

Kevään raikas uutuuskuosimme, Kirsikkapuisto, vie ajatukset keväiseen kukkaloistoon. Sulje silmäsi ja kuvittele itsesi keskelle kaunista hanami-puutarhaa täynnä vaaleanpunaisina hehkuvia kirsikankukkia silmänkantamattomiin. Ilma täyttyy suloisesta kevään tuoksusta. Sitten pieni tuulenhenkäys kuljettaa pinkit terälehdet matkoihinsa. Oliko se unta vain? 

Minna Niskakankaan suunnittelema Kirsikkapuisto ikuistaa tuon hurmaavan, mutta vain lyhyen hetken kestävän kirsikankukkien kukkaloiston kuosiksi, joka näyttää ja tuntuu todelliselta taideteokselta. Kirsikkapuiston oksat ja kukinnot tässä impressionismin innoittamassa kuosissa on maalattu makean pastellisin sävyin kevein siveltimenvedoin vesiväreillä. 

On vuoden taianomaisin mutta niin haihtuvainen hetki. Kirsikankukat ovat täydessä loistossaan, ja vaaleanpunaiset terälehdet täyttävät maiseman. 


Kirsikkapuiston pastelliset sävyt sopivat täydellisesti yhteen raikkaan valkoisten astioiden ja luonnonmateriaalien kanssa.

Kirsikkapuisto tuo yhden luonnon maagisimmista ja kauneimmista hetkistä kotiisi. Se hehkuu erityisen kauniisti saadessaan seurakseen Valkea- ja Kallio-sarjojen astioita tai pastellisia sisustustekstiileitä. Kirsikkapuistoa täydentävät upeasti myös Minna Niskakankaan Hanami- ja Sakura-lasiveistokset sekä julisteet, jotka huokuvat samaa keväistä kauneutta. Näyttävät paperiset valaisimet sekä erilaiset sisustustuotteet luonnonmateriaaleissa istuvat myös yhteen Kirsikkapuiston tunnelmaan. Päästä luovuutesi kukkimaan ja tee kodistasi taideteos upeilla yksityiskohdilla!


Sisusta taiteella! Pienet yksityiskohdat tuovat persoonallista ilmettä kodin sisustukseen. Tutustu Hanami- ja Sakura-lasiveistoksiin, paperivalaisimiin sekä sisustusjulisteisiin, jotka täydentävät Kirsikkapuiston raikasta tunnelmaa. Löydät kaikki uutuudet täältä.

Astu ikiomaan maalaukseesi, jossa vaaleanpunaiset kirsikankukat jo odottavat sinua. 

Katso kaikki Kirsikkapuisto-tuotteet