Joulun tunnelmanluojat

Joulun tunnelmanluojat

Joulu on valon juhla keskellä pitkää talvea. Meidän mielestämme joulun tunnelmointia ei voi aloittaa liian aikaisin - mikä sen ihanampaa kuin nauttia sesongin tunnelmasta pitempään! Pimeä vuodenaika on omiaan toivottamaan tervetulleeksi valoa ja lämpöä.  

Helpot tunnelmanluojat

Koti valmistautuu jouluun hehkuvan kynttilänvalon, sesongin herkkujen ihanien tuoksujen ja pienten sisustusratkaisujen myötä. Ensimmäiset glögit ja joululeipomukset tuovat kotiin herkullisia tuoksuja. Valitse kuumille juomille ja joulun herkuille kauniit kotimaiset mukit, kulhot ja lautaset. Kynttilät, koristeet ja näyttävään maljakkoon asetellut sesongin kukat tai joulukoristeilla koristellut oksat luovat kaunista tunnelmaa. Koristepalloja voi myös asetella kulhoon tai maljakkoon kauniiksi yksityiskohdaksi. Erilaiset keittiö- ja sisustustekstiilit muuntavat kodin ilmeen helposti talvisemmaksi ja jouluisemmaksi. Joulun ei aina tarvitse olla perinteisen punainen - sesonkiin sopivat loistavasti myös kauniin vaaleat sävyt, kuten nuorekas ja rento Lyhde ja luonnonvaaleat tai metallinhohtoiset koristeet. Tulevaan juhlakauteen voi virittäytyä lisäämällä sisustukseen pieniä yksityiskohtia, kuten joulukoristeita ja kransseja.

Valoa pimeään

Talvi on meillä pitkä ja pimeä. Kun luonnonvalo sammuu, sytytämme omamme. Posion keramiikkatehtaamme yhteydessä toimivalla kynttiläpajalla valmistetaan käsityönä laadukkaita kynttilöitä, joilla kotiin saa tuotua kaivattua valoa ja elävän tulen tuiketta. Kauniit kynttilänjalat ja lyhdyt ovat myös omiaan luomaan kodikasta tunnelmaa - valitse omaan tyyliin sopivaa minimalistista tai näyttävämpää! Myös ulkotiloihin on ihana lisätä lyhtyjen valoa.


Lämpimän kotoisaa tunnelmaa

Alkutalvesta koti kutsuu viihtymään. Joulunalusajan kotoiluun kaivataan pehmeyttä ja lämpöä ihanien tekstiileiden muodossa. Kauniit tyynynpäälliset ja pehmoiset torkkuviltit verhoavat sohvan tai sängyn ilmeen uusiksi ja kutsuvat viettämään rennon kiireettömiä hetkiä. Nyt on vuoden paras aika nauttia kodin lämmöstä ja kotoisasta tunnelmasta, oli se sitten sohvan nurkassa torkkuvilttiin käpertyneenä tai pikkujoulutunnelmissa glögin äärellä.  Jouluvalmisteluista ei kuulu stressata, vaan virittäytyä tunnelmaan nauttimalla pienistä asioista!

Katso kaikki joulutuotteet