Fantasia - Unelmiesi puutarha

Fantasia - Unelmiesi puutarha

Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja kuvittele paikka, jonne voisit livahtaa rentoutumaan arjen hulinasta. Ehkä sellainen on olemassa. Lasse Kovasen suunnitteleman Fantasia-uutuuskuosin innoittajana on ollut loppukesän kypsänä ja runsaana hehkuva puutarha, kun värit loistavat syvempinä ja rikkaampina kuin koskaan. Fantasia-kuosia koristaa upea kukkaloisto kahdessa eri sävyssä.

"Minua inspiroi lakastunut kimppu papukaijatulppaaneja, joiden varret taipuivat kauniisti runsaiden kukkien painosta."

– Lasse Kovanen

Valitse tunnelman mukaan raikkaan vaalea tai dramaattisen tumma kuosi

Valkopohjainen Fantasia pirskahtelee raikkaan vaaleanpunaisen, persikan ja vihreän sävyissä. Kaunis väritys huokuu kesäistä kukkaloistoa ja sopii täydellisesti vaikkapa loppukesän puutarhajuhliin. Myöhemmin syksyllä ja talvella se piristää kodin sisustusta viemällä ajatukset kesään.

Tumma Fantasia puolestaan on täydellinen niihin hetkiin, kun illat viilenevät ja on aika siirtyä ulkoa sisätiloihin. Se luo tyylikästä tunnelmaa esimerkiksi syksyn juhlakattauksiin

Syksyn tunnelmalliset kattaukset

Syksyn tullen on ihana viettää tunnelmallisia iltoja kotona. Fantasia-muki ja -lautanen tuovat silmäniloa kiireettömiin kahvihetkiin. Muki ja lautanen, tarjotin sekä vaaleat Fantasia-kattaustekstiilit sopivat täydellisesti myös vaikkapa tyylikkään iltapäiväteen tarjoiluun. Mikä sen ihanampaa hemmottelua viilentyvinä syyspäivinä!
Näyttävää juhlatunnelmaa saa luotua yhdistelemällä tummaa Fantasiaa kynttelikköihin, juhlaviin astioihin ja tyylikkäisiin lasistoihin. Valitse kattaukseen tietyt tehostevärit, jotka sointuvat yhteen kattaustekstiilien kanssa. Valkoiset astiat toimivat joka tilanteessa, mutta Fantasian kanssa sointuvat loistavasti yhteen myös vaaleanpunainen Kallio tai tumma Kivi. Astiasarjoja kannattaa myös rohkeasti yhdistellä - esimerkiksi Kallion ja Kiven muotokieli sopii loistavasti yhteen. Kankaiset lautasliinat, kukat kauniissa maljakossa ja muut pienet yksityiskohdat viimeistelevät juhlakattauksen.

Upeaa ilmettä syyssisustukseen

Vuodenaikojen vaihtuessa kodin sisustuskin kaipaa päivitystä, ja se on helppo toteuttaa jo tuomalla yksittäinen kaunis tekstiilikuosi kodin sisustukseen. Syksyn tullen kepeät kesäsävyt muuttuvat usein syvempiin ja tummempiin väreihin. 

Fantasia-kokoelmasta löytyy sisustustekstiilejä joka lähtöön ja sarjan rehevä värimaailma sopii upeasti syksyyn. Jokainen voi luoda sen pohjalta juuri oikeanlaisen tunnelman kotiin - vaalealla Fantasialla ilme on raikkaampi, tummalla dramaattisempi. Yhdistele tätä kauniin kukkivaa kuosia muihin tekstiileihin samoissa värimaailmoissa sekä sisustusesineisiin kuten kynttilänjalkoihin, maljakoihin ja kotimaisiin kynttilöihin. 


Fantasia-kokoelma