Arkki - Leikkisää linjakkuutta

Arkki - Leikkisää linjakkuutta

Arkki on uusi skandinaavinen klassikko, joka tuo kotiin graafista ilmettä ja tyylikästä linjakkuutta pilkkeen kera! Pohjoismaiset kotimme ovat tunnettuja puhtaista linjoistaan, luonnollisista muodoistaan ja huippulaadukkaasta, toiminnallisesta muotoilustaan. Arkki-sarjamme on ehdottomasti kaikkea tuota. Mutta eivät kotimme ole toki vain käytännöllisiä, ne ovat myös hauskoja! Niin kuin Arkki-kuosimme.

Lasse Kovasen suunnittelemaan Arkki-kokoelmaan kuuluu Posion keramiikkatehtaallamme valmistettuja keraamisia maljakoita ja kulhoja sekä näyttävä lasinen kattovalaisin. Ne ovat saaneet tänä keväänä seurakseen raikkaita ja trendikkäitä tekstiilejä, joiden herkullisen vaaleanoranssi raidoitus ja reunassa kulkeva vaaleansininen aaltoileva kuvio tuovat mieleen värikkäät karkkipaperit tai kesän herkullisimman jäätelötötterön! Arkki-valaisin ja tekstiilit on suunniteltu Suomessa. 

Ja tietysti Arkki-tekstiilit sopivat kauniisti yhteen Arkki-keramiikka-astioiden kanssa - moderneja, hauskoja ja käytännöllisiä yhtä kaikki. Maailman pohjoisimmalla keramiikkatehtaallamme Posiolla valmistetut Arkki-keramiikkatuotteet on tehty kestämään uunista pöytään ja tiskikoneeseen. Ajattoman ja tyylikkään muotokielensä ansiosta ne sopivat moneen kotiin. 

Arkki-kangas ja -tyynynpäälliset uudistavat sisustuksen ilmeen hetkessä ja tuovat kotiin leikkisää, mutta tyylikästä tunnelmaa! 


Arkki-maljakoista löytyy valinnanvaraa niin yksittäiselle kukalle kuin runsaammalle kimpulle. Raikkaan valkoisten maljakoiden kulmikas muotokieli on ilo silmälle ja kukat, vihreät lehvät tai luonnonoksat täydentävät niiden kauneutta. Kahta erikokoista tarjoilukulhoa voi käyttää monipuolisesti niin uuniruoille, salaateille, hedelmille kuin muillekin tarjottaville. Niissä voi myös säilyttää tyylikkäästi vaikkapa kynttilöitä, lankakeriä tai muuta tarpeellista irtotavaraa - vain mielikuvitus on rajana!

Täytä isoin Arkki-maljakko upealla ja rönsyilevällä kevätkimpulla ja pienet, sirot maljakot yksittäisellä kukalla tai vihreällä oksalla! Pienet maljakot piristävät vaikkapa kylpyhuoneen hyllyllä tai työpöydällä.

Arkki-kokoelma