Aattoiltana kukkii Joulutulppaani

Aattoiltana kukkii Joulutulppaani

Joulusesonki huipentuu pian aattoillan ihanaan tunnelmaan. Meidän valintamme jouluaaton juhlakattaukseen on runsaan punaisena, vihreänä ja valkoisena loistava Joulutulppaani. Lasse Kovasen suunnittelema ylellinen kuosi kukkii hämmästyttävän aidon näköisenä ja luo juhlavan pohjan joulun kattaukselle.

Yhdistä Joulutulppaaniin näyttäviä kynttilänjalkoja kruunukynttilöineen, puhtaan valkoiset lautaset ja tyylikkäät viinilasit. Kauniin valkoiset Valkea- tai Kallio-tuotteet raikastavat kattausta ja sointuvat täydellisesti yhteen kuosin lämpimänvalkoisten joulutulppaanien kanssa. Kattauksen viimeistelee maljakollinen upeita valkoisia tulppaaneja. Voit myös käyttää tulppaaneja pieninä somisteina esimerkiksi lautasliinaan kiedottuna. 


Tutustu Joulutulppaani-kokoelmaan

Luonnon kauneutta jokaiseen joulukotiin 

Oli sisustustyylisi millainen hyvänsä, löydät valikoimastamme runsaasti valinnanvaraa täydellisen joulukodin rakentamiseen. Tunnelmallisin joulu on juuri oman näköisesi! Valitse luonnon inspiroimista joulukuoseistamme oma suosikkisi. Joulutulppaanin lisäksi juhlavan jouluilmeen luomiseen sopii niin luonnonvalkoisena hehkuva Neilikka kuin hohdokkaan hopeinen Jäkälä. Rennon lempeää tunnelmaa luot pirteällä Puolukalla tai nuorekkaalla Lyhteellä. Tuo luonnon kauneus kotiisi ja nauti vuoden parhaasta juhlasta. 

Tutustu kaikkiin joulun kokoelmiimme

Katso kaikki joulutuotteet