Aamurusko - Pilvilinnoja ja pilkahduksia

Aamurusko - Pilvilinnoja ja pilkahduksia

Näetkö pilkahduksen vaaleanpunaista taivasta heijastuneena sinisen veden pintaan? Vai ovatko ne sinisiä pilviä, jotka näyttävät aalloilta? Jokainen voi nähdä raikkaan Aamuruko-kuosin omalla tavallaan! Lasse Kovasen Aamurusko-kokoelma on saanut innoituksensa yhdestä luonnon maalauksellisimmasta tapahtumasta – uuden uljaan päivän alkamisesta.

Aamun tullen vieno tuulenvire saa aallot liplattamaan. Se on merkki siitä, että on aika herätä.

Aamurusko vie sinut vesille, missä aallot, muodot ja veden pinnasta kimpoavat heijastukset muuttuvat valoisuuden ja kellonajan mukaan. Yksinkertaisen kaunis kuosi vangitsee laineiden leikin vaaleanpunaisena ja sinisenä, suoraan kuin pohjoisen luonnosta. Taas on uusi upea päivä aluillaan.

Aamurusko-pussilakanoiden vaaleanpunaisesta ja sinisestä syleilystä on ihana herätä virkeänä uuteen päivään! 

 

Yhdistele Aamuruskoa raikkaan vaaleanpunaisiin Lohkare-uutuuksiin, luonnonmateriaaleihin kuten puuhun sekä erilaisiin sisustuskoreihin. Sävyihin sopivat sisustustekstiilit täydentävät ihanan seesteisen tunnelman kodin joka tilassa.
Aamurusko-kylpypyyhkeen laineiden aaltoilu vaaleanpunaisena ja tummansinisenä tuo raikasta tunnelmaa kylpyhuoneeseen. 

Järjestä kiireetön spa-hetki omassa kylpyhuoneessa tai nappaa Aamurusko-kylpypyyhe mukaan rannalle tai uimareissulle. Mikäpä sopisi paremmin merellisiin rantatunnelmiin, kuin Aamuruskon ihana laineiden leikki! 


Aamurusko-kokoelma