Yritysmyynti

Upeat lahjat parhaalla palvelulla

Kaipaatko ideoita henkilöstön muistamiseen, liikelahjoiksi, tilaajalahjoiksi tai keräilykampanjoihin? Vai etsitkö tuotteita ravintolan tai toimiston sisustamiseen? Vahvuutemme on ystävällinen palvelu, suomalainen keramiikka ja monipuolinen valikoima, josta löytyy vastaus jokaiseen tilanteeseen. Keramiikallamme on Avainlippu-tunnus ja oman suunnittelumme tuotteilla Design from Finland -tunnus.
 
Ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään juuri oikean ratkaisun.

Olemme lahjojen antamisen ammattilaisia

Olemme eteviä keksimään lahjaideoita yrityksille moneen tarkoitukseen. Liikelahjan on oltava saajan arvostama ja sen on välitettävä lämmin, mutta tyylikäs tervehdys. Kerro meille budjetti ja tilaisuus, johon lahja liittyy ja me esittelemme sinulle parhaat vaihtoehdot.  Tutustu lahjavinkkeihimme, lue lisää palveluistamme tai ota yhteyttä, niin autamme sinua löytämään juuri oikean lahjan.  

Tutustu lahjaideoihin

 

Paketointipalvelut

Pentik on tunnettu kauniista lahjapaketeistaan. Lahjat paketoidaan käsin Posiolla tyylikkääksi ja yksilölliseksi kokonaisuudeksi. Paketoimme tuotteet toiveenne mukaan joko sellofaaniin, lahjapaperiin tai lahjapussiin. Kysy tarjouksen yhteydessä, mikäli haluat lahjalaatikon.

Paperikassit

Lahja täydentyy, kun sen ojentaa Pentikin tyylikkäässä paperikassissa. Pentikillä on kolme erikokoista paperikassia. Paperikassi toimii myös lahjakassina halutessa yksinkertaista tai ekologista paketointia tuotteille.

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin

Esittelemme tuotteet mielellämme henkilökohtaisesti showroomillamme Helsingissä. Pääset tapaamaan myös suunnittelijoitamme, jotka kertovat mielellään lisää esimerkiksi kuosien suunnittelusta ja inspiraation lähteistään. Olet tervetullut käymään –  ota yhteyttä niin sovitaan aika!

 

Ota yhteyttä

Pentik Oy
Merimiehenkatu 36 D 412
00150 Helsinki 

Lähetä sähköpostia
yritysmyynti@pentik.com

 

Odota...

Jotta voisimme palvella sinua mahdollisimman hyvin, käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lue lisää