Pentik Porin Asuntomessuilla 2018


Porin Asuntomessujen kohde nro 20, Casakivi, on moderni kohde pehmeällä twistillä. Yksikerroksinen koti on suunniteltu nelihenkiselle perheelle, johon kuuluu vanhemmat ja kaksi teini-ikäistä poikaa. Suunnittelun lähtökohdat ja tavoitteet olivat kivitalon jykevyyden pehmentäminen taloon sopivalla sisustuksella, pyrkimyksenä luoda kodikas tunnelma modernin ja perinteisen tyylin liitolla. Sisustussuunnittelu on tehty yhteistyössä Pentikin, Riia Rauhalan ja Emmi Vappulan kanssa. ​​​​​Asuntomessut järjestetään Porissa 6.7.-5.8.2018.

 

Olohuone

 Asunnon sydän on korkea olohuone ja ruokailutila, jossa vietetään paljon aikaa perheen ja ystävien parissa.  Harmaata kulmasohvaa somistavat tekstiilit ovat syksyn tulevasta Krysanteemi-mallistosta. Sohvapöydäksi valittiin Pentikin metalliset Rio-pöydät ja lattialle mustavalkoiset Laku-matot sekä Kaarna-rahit.

 

Ruokailutila

Suurta, korkeaa tilaa jakaa kolmeen suuntaan antava moderni takka. Ruokailutilassa on kierrätyspuusta ja metallista valmistettu Brick-pöytä, jota ympäröivät metallista valmistetut Karita- ja Olivia-tuolit. Lattialla on kaksi juuttisekoitteesta valmistettua Akseli-mattoa. Puustellin valkoinen keittiö on kalusteiltaan eleetön ja huippumoderni.

Pöytä on katettu Pentikin Kivi- ja Kallio-astioilla.  Sisustuksessa on käytetty seinällä Anu Pentikin uniikkia taidekeramiikkaa. Seinän vieressä on kaksi tummanharmaata Vilma-tuolia.

 

Vanhempien makuuhuone

Vanhempien makuuhuoneesta löytyy näyttävät Puutarha-tekstiiit sävyihin sointuvien yksiväristen Nila-tyynyjen kanssa. Sänkyä peittää silkistä valmistettu 2-puoleinen Fuji-päiväpeitto ja puuvilla-pellavainen Puuteri-torkkupeitto. Niilo-mattojen materiaali on puuvillaa. Morgan-kaappi (100x41,5x114,5 cm) on valmistettu metallista ja puusta.

 

Pojan makuuhuone

Vihreään pojan huoneeseen valittiin tekstiilit Maisema-mallistosta. Sänky on pedattu Fauna-vuodevaatteilla sekä Cameron-päiväpeitolla. Mustaa Milano-lattiavalaisinta koristaa Deco-varjostin. Aukusti-matto on 85% villaa. Kierrätystiikistä valmistettu Oiva-jakkara toimii yöpöytänä. 

 

Toisen pojan makuuhuone

Myös toisen pojan huone on sisutettu käyttäen samoja sistuselementteja. Sängystä löytyvät Koivu-vuodevaatteet ja siniset Maisema-tyynyt. 

 

Pesutilat

Höyrysaunasta ja pesutiloista on käynti terassille. Pukeutumistilan perälle on sijoitettu metallinen Madison-kaappi pyyhkeiden säilytystä varten. Seinustalta löytyy kierrätystiikistä valmistettu Bruno-penkki. Kylpyhuoneen tasolla kukkii Anu Pentikin Paratiisi-kukka.

 

Vierashuone

Vierashuoneeseen ommeltiin laskosverho syksyn uutuuskankaasta uutuuskankaasta Florasta, jota on saatavilla myös harmaansävyisenä. Flora-mallisto saapuu myymälöihin syyskuussa. Lattialla on käsintehty Gabriel-matto villa-puuvillasekoitteesta. Tammesta valmistetun Elisabeth-tuolin istuinosa on punottua rottinkia. Paris-kahvipöydän kansi on lakattua tammivaneria. Valkoiseksi maalatun Katarina-lampunjalan korkeus on 41cm ja sen pariksi sopii Deco- tai Elena-varjostin.

 

Pentik Seinäjoen Asuntomessuilla 2016

Seinäjoen Asuntomessujen Koti Pentik (kohde 22) tarjoaa tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta. Talo on suunniteltu moderniksi nelihenkisen perheen kodiksi. Perheeseen kuuluu vanhemmat ja kaksi teini-ikäistä poikaa. Sisustussuunnittelusta on vastannut Linnemilin Ilona Lassila. 

Koti Pentik on sisustettu kokonaisuudessaan Pentikin tuotteilla. Taloon muuttava perhe on valinnut heille sopivat kalusteet, valaisimet, tekstiilit ja käyttötavarat Pentikin valikoimista. Kohteen tuotteet jäävät perheen käyttöön messujen jälkeen. 

 

Olohuone

 

Rivitaloasunnon ensimmäinen kerros on varattu yhteiseen oleskeluun. Avokeittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat kodin sydämen, ja oleskelua voi helposti jatkaa myös aurinkoisella terassilla. Olohuoneen puinen tehosteseinä on öljykäsiteltyä tiikkiä ja sen valmistaja on Home 4 You. Huoneen lattia on Kronon vinyylilankkua. Fortuna-nojatuoli, Brita-sohvapöytä ja Harmonia-matto valittiin Pentikin myymälöiden valikoimasta. Olohuoneen pöydillä on Pentik Studion keramiikkaa. 

 

 

Ruokailutila

 

Ruokailutilan Dani-pöytä ja Oliver metallituolit löytyivät Pentik-myymälän valikoimasta. Kattauksessa on yhdistelty Kivi- ja Kallio-keramiikka-astioita sekä Valo-laseja. Väriä kattaukseen tuovat viininpunaiset Livia–tabletit. Keittiön kiintokalusteet ovat Keittiömaailmasta. Ulkoterassia piristävät syksyn viininpunaiset Valmu-tekstiilit. 

 

 

Alakerran makuuhuone

 

Alakerrassa on perheen nuoremman pojan huone. Huone on sisustettu graafisesti mustalla ja valkoisella. Valokuvatapetin valmistaja on Rebel Walls. Pehmeät tekstiilit ja puinen tuoli tuovat lämpöä sisustukseen. Halkotelinettä on käytetty oivaltavasti lehtien säilytykseen. 

 

 

 

Vanhempien makuuhuone

 

Vanhempien makuuhuone sijaitsee asunnon toisessa kerroksessa. Takaseinän näyttävä Suomen AM-Markkinoinnin kuvatapetti muodostaa jännittävän kontrastin Betoni-kattovalaisimien ja herkkien Hortensia-tekstiilien kanssa.

 

 

Yläkerran makuuhuone

 

Perheen vanhemman pojan huone on yläkerrassa. Huoneen tummansiniseksi maalatut seinät, myymälän valikoimasta löytynyt Brooklyn-metallikaappi, Eki-traktorinistuin ja Betoni-lampunjalka tuovat huoneeseen dramaattista tunnelmaa. Yhdellä seinällä on Suomen AM-Markkinoinnin rouheaa betonipintaa jäljittelevä kuvatapetti. 

 

 

Terassi

Aurinkoiselle terassille pääsee suoraan olohuoneesta. Ulkoterassia piristävät syksyn viininpunaiset Valmu-tekstiilit. Valmu-sarjan tuotteet ja Pallo-kynttiläjalat saapuvat myymälöihin 7.7.2016. Yläkerrassa on käytössä kaksi parveketta, joista toiseen kuljetaan vanhempien makuuhuoneesta. Saunaosastolta pääsee vilvoittelemaan toiselle parvekkeelle. 

 

 

Sauna

 

Valoisalta saunaosastolta pääsee vilvoittelemaan yläkerran toiselle parvekkeelle. Havu-laudeliinat ja Lehto-froteet sopivat pelkistettyyn sisustukseen. Pentikin valikoimasta löytyy myös löylytuoksuja, käsisaippuoita ja käsivoiteita kauniissa pakkauksissa. 

 

Odota...

Jotta voisimme palvella sinua mahdollisimman hyvin, käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lue lisää