Pentik Seinäjoen Asuntomessuilla

Seinäjoen Asuntomessujen Koti Pentik (kohde 22) tarjoaa tuulahduksen pohjoista kauneutta ja kodikkuutta. Talo on suunniteltu moderniksi nelihenkisen perheen kodiksi. Perheeseen kuuluu vanhemmat ja kaksi teini-ikäistä poikaa. Sisustussuunnittelusta on vastannut Linnemilin Ilona Lassila. 

Koti Pentik on sisustettu kokonaisuudessaan Pentikin tuotteilla. Taloon muuttava perhe on valinnut heille sopivat kalusteet, valaisimet, tekstiilit ja käyttötavarat Pentikin valikoimista. Kohteen tuotteet jäävät perheen käyttöön messujen jälkeen. Kohteen yhteydessä on autokatoksessa toimiva pop-up-myymälä, josta voi hankkia sisustuksessa käytettyjä kodin tekstiilejä ja esineitä sekä kesäviemisiksi sopivia tuotteita. Lähistöllä sijaitsevissa Seinäjoen, Tuurin ja Jalasjärven myymälöissä on paljon houkuttelevia messutarjouksia.

 

Olohuone

 

Rivitaloasunnon ensimmäinen kerros on varattu yhteiseen oleskeluun. Avokeittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat kodin sydämen, ja oleskelua voi helposti jatkaa myös aurinkoisella terassilla. Olohuoneen puinen tehosteseinä on öljykäsiteltyä tiikkiä ja sen valmistaja on Home 4 You. Huoneen lattia on Kronon vinyylilankkua. Fortuna-nojatuoli, Brita-sohvapöytä ja Harmonia-matto valittiin Pentikin myymälöiden valikoimasta. Olohuoneen pöydillä on Pentik Studion keramiikkaa. Terassin oven vieressä olevat mustat Selja-lyhdyt saapuvat myymälöihin 7.7.2016.

 

 

Ruokailutila

 

Ruokailutilan Dani-pöytä ja Oliver metallituolit löytyivät Pentik-myymälän valikoimasta. Kattauksessa on yhdistelty Kivi- ja Kallio-keramiikka-astioita sekä Valo-laseja. Väriä kattaukseen tuovat viininpunaiset Livia–tabletit. Keittiön kiintokalusteet ovat Keittiömaailmasta. Ulkoterassia piristävät syksyn viininpunaiset Valmu-tekstiilit. Valmu-sarjan tuotteet saapuvat myymälöihin 7.7.2016.

 

 

 

Alakerran makuuhuone

 

Alakerrassa on perheen nuoremman pojan huone. Huone on sisustettu graafisesti mustalla ja valkoisella. Valokuvatapetin valmistaja on Rebel Walls. Pehmeät tekstiilit ja puinen tuoli tuovat lämpöä sisustukseen. Halkotelinettä on käytetty oivaltavasti lehtien säilytykseen. 

 

 

 

Vanhempien makuuhuone

 

Vanhempien makuuhuone sijaitsee asunnon toisessa kerroksessa. Takaseinän näyttävä Suomen AM-Markkinoinnin kuvatapetti muodostaa jännittävän kontrastin Betoni-kattovalaisimien ja herkkien Hortensia-tekstiilien kanssa.

 

 

Yläkerran makuuhuone

 

Perheen vanhemman pojan huone on yläkerrassa. Huoneen tummansiniseksi maalatut seinät, myymälän valikoimasta löytynyt Brooklyn-metallikaappi, Eki-traktorinistuin ja Betoni-lampunjalka tuovat huoneeseen dramaattista tunnelmaa. Yhdellä seinällä on Suomen AM-Markkinoinnin rouheaa betonipintaa jäljittelevä kuvatapetti. 

 

 

Terassi

Aurinkoiselle terassille pääsee suoraan olohuoneesta. Ulkoterassia piristävät syksyn viininpunaiset Valmu-tekstiilit. Valmu-sarjan tuotteet ja Pallo-kynttiläjalat saapuvat myymälöihin 7.7.2016. Yläkerrassa on käytössä kaksi parveketta, joista toiseen kuljetaan vanhempien makuuhuoneesta. Saunaosastolta pääsee vilvoittelemaan toiselle parvekkeelle. 

 

 

Sauna

 

Valoisalta saunaosastolta pääsee vilvoittelemaan yläkerran toiselle parvekkeelle. Havu-laudeliinat ja Lehto-froteet sopivat pelkistettyyn sisustukseen. Pentikin valikoimasta löytyy myös löylytuoksuja, käsisaippuoita ja käsivoiteita kauniissa pakkauksissa. 

Seinäjoen Asuntomessujen Koti Pentik –kohteen yhteydessä on autokatoksessa toimiva pop-up-myymälä, josta voi hankkia sisustuksessa käytettyjä kodin tekstiilejä ja esineitä sekä kesäviemisiksi sopivia tuotteita. Sisustuksessa käytettyjä ja myynnissä olevia tekstiilikuoseja ja -sarjoja ovat mm. Pastelli, Usva, Valmu, Como, Havu ja Laituri. Pop up myymälässä myydään myös Kallio- ja Kivi-sarjojen pienimpiä osia, herkkuja, keittiötekstiilejä ja kattaustuotteita.

Odota...

Jotta voisimme palvella sinua mahdollisimman hyvin, käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lue lisää