Lapland Hotels Bulevardi -arvonnan säännöt

Ostamalla minkä tahansa tuotteen Pentikin myymälässä tai verkkokaupassa 1.-31.5. osallistut Lapland Hotels Bulevardin hotelliyön arvontaan. Osallistut arvontaan myymälässä näyttämällä Ystäväklubi-korttia kassalla tai kirjautumalla verkkokaupassa sisään ostoksia tehdessäsi. Osallistujien kesken arvotaan yksi hotelliyö Lapland Hotels Bulevardin kahden hengen saunallisessa, ammeellisessa Arctic Deluxe -huoneessa. Palkinto sisältää aitojen makujen aamiaisen kahdelle. Palkinto on voimassa 30.9.2019 saakka. Saatavuutta voidaan rajoittaa.

Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä ja toteuttaja:
Pentik Oy (y-tunnus: 0210532-4)
Maaninkavaarantie 4 A
97900 POSIO

1. Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan osallistuvat kaikki yli 18-vuotiaat Suomen Pentikin myymälöissä tai verkkokaupassa minkä tahansa tuotteen ostaneet henkilöt, jotka kuuluvat Ystäväklubiin. Järjestäjä pidättää oikeuden ilman erillistä ilmoitusta hylätä kampanjasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä ja joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.
2. Kampanja-aika
Kampanja-aika on 1.5.-31.5.2019. Kampanja voidaan myös lopettaa edellä mainittua päivämäärää aiemmin tai sen viimeistä osallistumispäivää voidaan siirtää eteenpäin.
3. Osallistuminen
Arvontaan osallistuvat henkilöt, jotka ovat ostaneet minkä tahansa tuotteen Pentikin myymälässä tai verkkokaupassa ja tunnistautuneet Ystäväklubilaisiksi arvonnan kampanja-aikana 1.5.-31.5.2019. Arvontaan osallistutaan myymälässä näyttämällä kassalla Ystäväklubi-korttia, puhelimeen ladattua mobiilikorttia tai asiakasnumeroa. Verkkokaupassa pitää kirjautua sisään. Pentik Oy:n henkilökunta ei voi osallistua arvontaan.
4. Palkinto
Palkintona arvotaan yksi hotelliyö Lapland Hotels Bulevardin kahden hengen saunallisessa, ammeellisessa Arctic Deluxe -huoneessa. Palkinto sisältää aitojen makujen aamiaisen kahdelle. Palkinto on voimassa 30.9.2019 saakka. Saatavuutta voidaan rajoittaa. Palkinnon arvo on 199 €. Matkat voittajan kotipaikkakunnalta Helsinkiin eivät kuulu palkintoon.
5. Arvonta
Palkinnon arvonta suoritetaan 3.6.2019 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostitse, joten varmistathan, että sähköpostiosoitteesi on Ystäväklubi-rekisterissä oikein. Mikäli voittanutta henkilöä ei tavoiteta viikon (7 vuorokautta) aikana, arvotaan tilalle uusi voittaja. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Voittaja voi halutessaan kieltäytyä vastaanottamasta palkinnon, jolloin arvotaan uusi voittaja. Mikäli palkinnon voittaja on alle 18-vuotias, hänen osallistumisensa hylätään ja arvotaan uusi voittaja. Arvonnan järjestäjä vastaa palkintoihin liittyvästä arpajaisveroista.
6. Järjestäjän vastuu
Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Pentik Oy:n ja yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon voittamiseen. Pentik Oy ei vastaa mahdollisista painovirheistä eivätkä muista kilpailuun liittyvistä virheistä.
7. Henkilötietojen käsittely
Arvontaan osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään tietosuoja-asetuksen mukaisesti. 
8. Muut ehdot
Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osanottajia. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

Odota...

Jotta voisimme palvella sinua mahdollisimman hyvin, käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen. Lue lisää